Hyvän mielen joulukassi-kampanja alkaa Varkaudessa marraskuussa

Spread the love

Varkauden kaupunki yhdessä K-Citymarketin, Prisman ja Tokmannin, Mannerheimin lastensuojeluliiton Varkauden osaston, SPR:n Varkauden osaston, Varkauden ev.lut seurakunnan sekä kaupungin sosiaalitoimen ja kotihoidon kanssa järjestää Hyvän mielen joulukassi -kampanjan 19.11.–14.12.2018. Kampanjan suojelijana toimii kaupunginjohtaja Hannu Tsupari.

Lahjoituksen antajan on helppo omien ostoksien yhteydessä ottaa kassi kaupan aulassa olevasta telineestä ja valita kassissa olevan ostoslistan mukaisia tuotteita, jotka haluaa lahjoituksena antaa. Maksaa tuotteet kassalla ja jättää kassi kaupan infopisteeseen.

Kassien edelleen toimittavat tahot hakevat kassit kaupoista ja tasaavat tarpeen mukaan kassien sisältöjä ennen lahjoituksen saajalle viemistä. Lahjan saaja huomioidaan kassin sisällön mukaisesti.

Kampanjan kassit on ommeltu kaupungin työpajalla. Myös kassien telineet, jotka ovat kampanjan ajan kaupoissa, on valmistanut työpaja. Näin kampanjassa on huomioitu työllisyys. Kampanjan tavoitteena on osallisuuden, yhteisöllisyyden ja yhdessä tekemisen lisääminen sekä hyvän joulumielen tuottaminen.

Kassit ovat valmistettu kaupungin brändivärien mukaisista kankaista ja niihin on painettu kaupungin logo. Kasseja voi myöhemmin käyttää ostoskasseina joten ne ovat myös ekologisia.

Kampanjakassit jaetaan myös kaikille kaupungin luottamushenkilöille ja johtoryhmän jäsenille. Kasseja voi myös ostaa työpajan myymälästä. Näin ollen kasseja on ostoskasseina myös muilla, kuin jouluna lahjan saajilla.

Näytetään yhdessä, että Varkaudessa välitetään lähimmäisestä ja halutaan tuottaa hyvää joulumieltä!

Jätä kommentti