Vammel ry muuttaa Päiviönsaarella

Spread the love

Vammais- ja potilasyhdistysten yhteistyöelin Vammel ry on muuttamassa uusiin tiloihin marras-joulukuun vaihteessa. Nykyisen toimitilan epäkäytännölliset tilaratkaisut ja huonoksi koettu sisäilma ovat aiheuttaneet toiminnalle haasteita, joiden vuoksi uusia tiloja on etsitty jo jonkin aikaa. 

Uudet tilat sijaitsevat saman kadun varrella osoitteessa Ahlströminkatu 22. Pitkään Varkaudessa asuneet saattavat muistaa tilan entisenä pankkina tai kukkakauppana.

Uusissa tiloissa tehdään remonttia syys-lokakuussa. Muutto tehdään marraskuun loppupuolella, ja 1.12.18 lähtien toiminta siirtyy kokonaan uusiin tiloihin. Muutto järjestetään niin, ettei yhdistysten toimintaan tule katkosta. Vammel ry:n toimisto sijaitsee jo nyt uudessa toimipisteessä. Muilta osin Vammel ry:n ja jäsenyhdistysten toiminta Vammeltalolla jatkuu muuttoon asti ennallaan.

Toiminta uusissa tiloissa jatkuu kuten Vammeltalollakin. Toimitilassa on 2-3 kokoushuonetta, keittiö, säilytys- ja varastotilaa, toimistohuoneita sekä oleskelutila. Tila on esteetön.

Vammel ry toimii Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen STEA:n avustuksen turvin. Myös Varkauden kaupunki on myöntänyt toiminnalle järjestöavustusta. Yhdistys tukee Varkaudessa toimivien vammais- ja potilasyhdistysten sekä kannatusjäsenyhdistystensä toimintaa ja edistää yhdenvertaisuuden toteutumista toiminta-alueellaan. Tavoitteena on, että aktiiviset ja elinvoimaiset yhdistykset lisäisivät toiminnallaan erityisesti vammaisten ja pitkäaikaissairaiden osallisuutta ja hyvinvointia. Vammel ry:llä on 34 jäsenyhdistystä.

Nimikilpailu

Uusille tiloille etsitään uutta nimeä. Nimen toivotaan kuvaavan vammais- ja potilasyhdistysten ja niiden yhteistyöyhdistyksen toimintaa tai toiminnan luonnetta. Nimikilpailuun voi osallistua Vammel ry:n kotisivuilla www.vammel.fi 15.11.2018 asti.

Jätä kommentti