Yleisöopastus Muutostila-näyttelyyn

Spread the love

Keraamisiin materiaaleihin keskittyvät kuvataiteilijat Tuula Liimatta ja Anna Toikkanen pohtivat Varkauden taidemuseon näyttelyssä ajan vaikutusta. Näyttely on tutkimus siitä, miten aika näkyy luonnossa, ympäristössä, ihmisissä ja ihmissuhteissa. Muutoksissa. Maksuton yleisöopastus Muutostila-näyttelyyn on torstaina 18.10. klo 17.

”Aika kuluu koko ajan, sen kulku eteenpäin on jatkuvaa muutosta. Joskus muutos on nopeaa, toisinaan sitä tuskin huomaa. Sileiksi hioutuneissa kivissä, maaperän kerrostumissa, kasvien kasvussa, kuun vaiheissa ja auringon paikassa taivaalla muutos tapahtuu hitaasti. Lapsena mökkilammen rannalta kerätyistä kivistä kauneimpia olivat ne sileiksi hioutuneet. Silloin ei voinut ymmärtää miten paljon aikaa niiden muodostumiseen oli kulunut.”

Jätä kommentti