Hyvinvointitapahtuma työttömille Varkauden Teatterilla

Spread the love

Varkauden kaupungin työllisyyspalvelut järjestää työttömille suunnatun hyvinvointitapahtuman Varkauden Teatterilla (Laivalinnankatu 29) torstaina 11.10. klo 13-17. Tapahtuma palveluineen on ilmainen.

Teatterin aula täyttyy monenlaisista palveluista, joihin pääsee tutustumaan tapahtuman aikana. Mukana on esim. hierontapalveluita, kehonkoostumusmittausta, stailausta, käsihoitoja ja intialaista päähierontaa. Paikalla ovat mm. terveydenhoitaja, työfysioterapeutti, Martat ja liikuntapalvelut. Tapahtuman aikana voi myös kuvauttaa itsensä CV:tä tai työnhakua varten sekä saada tietoa työllisyyspalveluista ja Warkaus-kortista.

Teatterin salissa on luvassa monipuolista ohjelmaa, mm. stand up -esitys, luentoja mielenkiintoisista aiheista, ryhmärentoutustuokio ja musiikkia. Teatteribaarin puolella tarjotaan kahvia ja purtavaa koko tapahtuman ajan. Osallistujien kesken arvotaan lahjakortteja mm. elokuviin, parturi-kampaamoihin ja jalkahoitoon. Päivän aikana kartoitetaan työttömien innokkuutta liikuntaryhmiin myös jatkossa.

Tapahtuman alkajaisiksi järjestetään ilmainen tutustumiskäynti Riikinvoiman laitokseen kuljetuksineen. Bussikuljetus teatterin parkkipaikalta lähtee klo 10.30 ja paluu teatterille n. klo 13.00. Mukaan mahtuu 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen Riikinvoiman tutustumiskäynnille ja hyvinvointitapahtumaan työkykykoordinaattori Hannele Pajamies-Suszkolle, hannele.pajamies-suszko@varkaus.fi, puh. 040 7497 100.

Hyvinvointipäivän ideoinnissa on ollut vahvasti mukana työllisyyspalvelujen asiakkaita ja kaupungin työpajan väkeä, osana uutta Osallistuva budjetointi -toimintatapaa Varkaudessa.

Jätä kommentti