Kipinä – uusi ryhmä kaupunginvaltuustossa

Spread the love

 

Luottamushenkilöllä on useita tehtäviä kuntapolitiikassa. Äänihaastattelussa ajatuksiaan kertoo kaupunginvaltuutettu Jeremias Rantanen, joka on perustanut Varkauden kaupunginvaltuustoon uuden, sitoutumattoman ryhmän nimeltään Kipinä.

Kuntaliiton tutkimus- ja kehitysjohtaja Jenni Airaksinen toi raikkaita ajatuksia ilmoille ennen Varkauden kaupunginvaltuuston varsinaisen kokouksen alkamista.

Tulevaisuuden kunnan pakostakin uudistuva ja uudistettava johtajuus haastaa päättäjiä pohdintaan siitä, millaisella päätöksentekokulttuurilla rakennetaan tulevaisuutta – miten hallintarakenteilla voidaan tukea politiikan, hallinnon, professioiden ja asukkaiden yhteispeliä. Asiasta viestiä oli tuomassa Varkauteen Kuntaliiton tutkimus- ja kehitysjohtaja Jenni Airaksinen.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kipinä – uusi ryhmä kaupunginvaltuustossa”

  1. Hyvä Jeremias.Voitko kuitenkin palauttaa sen paprun ,jonka sulle toimitin tuohon tikapuihin liittyen,koitan ehtiä jonkun muun tekemään.

    Vastaa

Jätä kommentti