Vain rakkaus -konsertti Warkauden Klubilla

Spread the love

Tutut laulut soivat, kun Sekaset-kuoro konsertoi Warkauden Klubilla sunnuntaina 30.9. klo 16 johtajanaan musiikinopettaja Ulla Savolainen, jonka mukaan kyseessä on kevyehkö, tunnelmallinen ohjelmisto rakkauslauluineen ja muutoinkin tuttuine lauluineen. Muutamana esimerkkinä ohjelmistosta ovat Vain rakkaus, Hiljainen laulu, Partisaanivalssi, Rakkaus on lumivalkoinen, Balladi (elokuvasta Klaani), Tiet, Tyttö tuollainen, Yö saaristossa, Sininen huivi

Ennen konserttiaan Warkauden Klubilla Sekaset-kuoro konsertoi edellispäivänä, lauantaina 29.9. klo 14 Raittiustalolla Kuopiossa. Viime keväänä kuoro konsertoi kotipakkakunnallaan Siilinjärvellä Vain rakkaus -ohjelmistollaan. Kuoro on perustettu vuonna 1977 ja vaihtuvuutta on vuosikymmenien aikana ollut niin laulajissa kuin johtajissakin. Ulla Savolainen on johtanut kuoroa vuodesta 2002 lähtien. Sekaset-kuoro on yksi Siilinjärven Kansalaisopiston toimintamuoto, mutta myös oma, rekisteröity yhdistys.

– Konsertteja teemme välillä myös joulun alla, ohjelmistoa on myös pääsiäiskonsertteihin ja konsertoimme erilaisissa tilaisuuksissa pyydettäessä. Kuorossa on viime vuosien aikana ollut keskimäärin 40-50 laulajaa – saadaan massiivista saundia. Tilanne on myös siinä mielessä hyvä, että myös miehiä on saatu kivasti mukaan kuoroon, kertoo kuoronjohtaja Ula Savolainen ja jatkaa, että Vain rakkaus -konsertin ohjelmistoa on helppo lähestyä ja kuunnella.

Jätä kommentti