Olli Soikkeli Trio – Hyväntekeväisyyskonsertti

Spread the love

Varkauden kaupunki järjestää yhdessä Varkauden ev.lut. seurakunnan diakoniatyön kanssa Hyväntekeväisyyskonsertin torstaina 13.9. Warkaus-salissa klo 18.30, varkautelaisten nuorten harrastustoiminnan tukemiseksi.

Konserttiin on vapaa pääsy, mutta vapaaehtoinen ulospääsymaksu kerätään, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä varkautelaisille nuorille.

Illan musiikista vastaa Olli Soikkeli Trio. Olli Soikkeli (s. 1991) on nuoresta iästään huolimatta noussut yhdeksi maailman arvostetuimmista gypsy jazz -kitaristeista. Hän soittaa yhdessä Grammy-palkitun pianistin, Marian Petrescun ja basisti Teemu Åkerblomin kanssa.

New Yorkissa asuva Soikkeli on esiintynyt genren maailmantähtien rinnalla jazzklubeilla ja festivaaleilla ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Huffington Post- ja All About Jazz -lehdet ovat valinneet Soikkelin Rhythm Future Quartetin Travels-levyn aikanaan yhdeksi vuoden parhaista jazzalbumeista.

Väliajallisen konsertin kesto on kaksi tuntia. Paikkaliput konserttiin on noudettavissa Soisalo-opiston Kahvila Kreetasta ja tuntia ennen konsertin alkua ovelta.

Jätä kommentti