Warkauden Kampuksella avoimet ovet ja syystärskyt

Spread the love

Keskiviikkona 12.9.2018 klo 9-14 Warkauden Kampuksella tapahtuu. Tuolloin kaikille avoimessa tapahtumassa on tarjolla tietoa työpaikoista, opiskelusta, opintojen rahoittamisesta, osaamisen kehittämisestä, työharjoittelupaikoista, opinnäytetyömahdollisuuksista ja yrittäjyydestä. Mukana ovat myös TE-toimiston asiantuntijat kertomassa työttömän työnhakijan kouluttautumisen rahoittamisesta ja ammatinvalintapsykologi auttamassa tulevaisuudensuunnitelmien laatimisessa. 

Omaa toimintaansa, avoimia työpaikkoja ja kouluttautumismahdollisuuksia sekä yrittäjyysasioita ovat esittelemässä Savon Ammattiopisto, Varkauden Lukio, Savonia ammattikorkeakoulu, Lappeenrannan Teknillinen Yliopisto, Andritz Oy, Arffman Finland Oy, Aikawa Fiber Technologies Oy TE-toimisto, Oppisopimustoimisto, Ohjaamo, Varkauden kaupunki, Wäläkky Keski-Savon Uusyrityskeskus ry, Keski-Savon Yrittäjänaiset ry, RTK-henkilöstöpalvelu Oy, Call Waves Solutions Finland Oy, Sumitomo SHI FW, Helmihenkilöstö Oy, Attendo Koillistuuli/Attendo Oy, Attendo Hoivakoti Leppä/Attendo Oy, Savonia Solutions Oy, Siivouspalvelu Sitruuna ja StaffMill Oy. Näytteilleasettajalista päivittyy, ajantasainen tieto osoitteesta: www.varkaus.fi 

Savon Ammattiopiston A-talosta ja Savonia Ammattikorkeakoulun toisesta kerroksesta löytyvät näytteilleasettajat. He esittelevät kukin omaa tarjontaansa ja lisäksi TE-toimiston ammatinvalinnanohjaajan palvelut ovat käytettävissä tilaisuuden ajan. 

Savon ammattiopiston ja lukion teemana on: ”Ammattioppimisen arkea Varkaudessa”. A-aulassa päivystävät opot ja tutorit. 15 minuutin välein A-aulasta lähtee kampuskierroksia. 

Savonia ja Lappeenrannan Teknillinen Yliopisto: Savonian tuutorit opastavat Sakkyn A-rakennuksen aulasta Savonian tiloihin, jossa non-stopina Savonian koulutus- ja tutkimus- ja kehittämistoiminnan esittelyä, LUT:in toiminnan esittelyä, voimalaitosmallien esittely Virtual Reality -välineillä ja tutkimuskeskuksen esittelyä.

Jätä kommentti