Eija Ahvo toi UNICEFin terveiset Varkauteen

Spread the love

 

Äänihaastattelussa UNICEFin Hyvän tahdon lähettiläs Eija Ahvo kertoo UNICEF-toiminnasta ja Ruandasta.

UNICEF on maailman vaikutusvaltaisin lastenjärjestö, jonka työ perustuu YK:n lapsen oikeuksien sopimukseen. Tärkein tavoite on perusoikeuksien – terveyden, koulutuksen, tasa-arvon ja turvan takaaminen jokaiselle lapselle. UNICEF toimii yhdessä kumppaneittensa kanssa yli 190 maassa.

Suomen UNICEF ry kerää varoja UNICEFin työhön ja vaikuttaa lapsen oikeuksien toteutumiseen myös kotimaassa. UNICEF saa kaikki varansa vapaaehtoisina lahjoituksina.

Varkaudessa Könönpellon koulu, prokoulu, on uutterasti ollut UNICEFin asialla ja UNICEF-kävelyillään kerännyt lastenjärjestölle lahjoitettavaksi hyvin merkittävän summan. Koko Könönpellon koulun väki oli kuulemassa asiaa, kun UNICEFin Hyvän tahdon lähettiläs Eija Ahvo kertoi matkastaan Ruandaan ja lasten asioista siellä. Tilaisuuden järjesti UNICEFin Varkauden vapaaehtoisryhmä, jonka toiminnan yhteyshenkilönä Arja Taskinen, puh. 040 5753822, kertoo mielellään lisää – yhdessä tekemällä saadaan aikaiseksi aina enemmän – lasten hyväksi.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Jätä kommentti