Anu Pellinen – arkkitehti, käsityöläinen ja kuvataiteilija

Spread the love

 

Äänihaastattelussa Anu Pellinen kertoo rakastumisestaan nukkekoteihin, niiden kalusteisiin, suunnitteluun pienoismittakaavassa sekä myös ajatuksia suomalaisesta puunkäytöstä.

Gepetto Oy – kotimainen puualan yritys – on nimennyt filosofiakseen tarjota tekemistä ja tekemisen iloa – ei pelkkiä tavaroita. ”Pelasta pääsi ja päiväsi – käytä käsiäsi askartele” – näin sanotaan yrityksen kotisivuilla. Gepetto on pieni perheyritys, joka valmistaa nukkekoteja, pienoiskokoisia, koottavia nukkekotikalusteita ja tarvikkeita. Valmiit tuotteet ovat nukkekotien runkopaketteja ja rakennussarjoja, joista harrastajat saavat koota mieleisensä talon sisustamalla erilaisin kalustein. Gepetton ytimen muodostavat arkkitehti, käsityöläinen ja kuvataiteilija Anu Pellinen ja hänen puolisonsa, puuseppä Jari Hämäläinen.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Jätä kommentti