Muutostila-näyttely taidemuseolla

Spread the love

 

Äänihaastattelussa Varkauden taidemuseon intendentti Sinikka Miettinen sekä kuvataiteilijat Anna Toikkanen ja Tuula Liimatta.

Keraamisiin materiaaleihin keskittyvät kuvataiteilijat Tuula Liimatta ja Anna Toikkanen pohtivat Muutostila-näyttelyssään ajan vaikutusta. Näyttely on tutkimus siitä, miten aika näkyy luonnossa, ympäristössä, ihmisissä, ihmissuhteissa.

Muutostila-näyttely on taidemuseossa 28.10. saakka ja näyttelyyn liittyy oheistapahtumia. Tiistaina 11.9. Taidevartissa klo 12 varttitunnin verran tarkastellaan Anna Toikkasen Hidas-teosta. Sunnuntaina 23.9. klo 10-16 perhesunnuntain työpajoissa yhdessä Lastenkulttuurikeskus Verson kanssa tehdään silkkisavesta pieniä, lentäviä otuksia. Työt pääsevät esille Museotila-näyttelyyn ja ovat noudettavissa näyttelyn päätyttyä. Torstaina 18.10. on tunnin mittainen ilmainen yleisöopastus näyttelyyn.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Jätä kommentti