Jonas Kaufmannin konserttitaltiointi Maximissa

Spread the love

Tämän hetken suosituimpiin tenoreihin lukeutuva Jonas Kaufmann on lumonnut kuulijoita samettisella äänellään. Nyt elokuvateattereissa ympäri maailman esitetään ulkoilmakonsertti Jonas Kaufmann – Under the Stars, joka on taltioitu heinäkuussa Berliinin Waldbühnen amfiteatterissa.

Tunnelmallisessa konsertissa tähtitenori laulaa kuuluisia aarioita ja ajattomia italialaisia kappaleita menestysalbumiltaan Dolce Vita. Luvassa on taianomainen ilta mitä kauneimman musiikin parissa, tähtien alla.

Konserttitaltiointi nähdään elokuvateatteri Maximissa torstaina 30. elokuuta klo 18.30. Liput esitykseen ovat jo myynnissä. Konsertin kesto on n. 2h 10 min ja se sisältää väliajan. Konsertista järjestetään vain tämä yksi ainoa esitys.

Jätä kommentti