Last Chance – TaideVarkaus60+ -näyttelyn päättäjäiset

Spread the love

Last chance  eli viimeinen mahdollisuus nähdä kehuttu TaideVarkaus60+ -näyttelykokonaisuus on sunnuntaina 26.8.2018 klo 14-16 Vanhan Varkauden alueella. Taidenäyttely onkin kiinnostanut yleisöä, sillä tähän mennessä tämän Varkauden Taidemuseoon (Wredenkatu 5 A), Keskuskonttoriin (Taipaleentie 15), Kaks Ruusuun (Ahlströminkatu 25 A) ja Warkauden Klubille (Ahlströminkatu 13) sijoitetun näyttelykokonaisuuden kävijämäärä on jo lähes 3500.

Nyt kannattaa siis tarttua tilaisuuteen, sillä päättäjäispäivänä klo 14-16 myös taiteilijat palaavat teostensa äärelle ja ovat kertomassa yleisölle töistään, urastaan ja taiteestaan. Taidemuseolla tavataan Ipi Kärki, Lars Holmström, Kerttu Horila, Anneli Loponen ja Elisa Rovamo. Warkauden Klubilla puolestaan on tavattavissa Jouko Järvisalo ja Lasse Kosunen, Kaks Ruusussa Timo Viljakainen ja Lasse Lamberg sekä Keskuskonttorilla Jukka Itkonen.

Varkauden museoihin ja näyttelyihin on aina vapaa pääsy.

Jätä kommentti