Vauhdin hurmaa Varkauden Moottoriurheilukeskuksella

Spread the love

 

Karting-tapahtuman ja Autoliiton Varkauden osaston kuulumisista kertoo äänihaastattelussa Autoliiton Varkauden osaston puheenjohtaja Jyrki Haapala.

Moottoriurheilukeskuksella – ihan oikeasti ajamalla radalla. Vauhtia ja pärinää kuului myös Moottoriurheilukeskuksen speedway-radalta, jossa Varkaus Racing Teamin Junior Academyn kuskeja oli harjoittelemassa seuraavaa kisaa varten. Aivan äskettäin menestystä oli käyty hakemassa kisasta Virosta.

Ja kuuluihan speedway-radalta moottorien ääntä, kun ”JAP-ukot” olivat kiertämässä rataa. Varkaudessa kahden päivän ajan viikonloppuna oli kahdeksan ”JAP-ukkoa” eli aikoinaan menestyksekkäästi speedwayn parissa kilpailleita kuskeja, jotka kiertävät ajamassa Suomen kaikki speedway-radat. Oheisissa kuvissa karting-vauhtia, Varkaus Racing Teamin Junior Academyn kuskin vauhtia ja varikolta aito JAP-pyörä.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Jätä kommentti