Ilmainen yleisöopastus Varkauden taidemuseossa

Spread the love

Nyt on mahdollista tutustua Varkauden museoiden taidenäyttelyyn syvällisemmin. Sunnuntaina 5.8. Varkauden taidemuseossa (Wredenkatu 5 A) klo 13 järjestetään ilmainen yleisöopastus TaideVarkaus60+ -näyttelyyn.

Esillä on yksitoista taitelijaa, joista monelle luovuuden kipinä lähti 1960-luvun Varkaudesta. Varkauden taidemuseossa on esillä viisi taitelijaa: Lars Holmström, Ipi Kärki, Anneli Loponen, Kerttu Horila ja Elisa Rovamo.

Kokonaisuudessaan näyttely on jaettu neljään eri kohteeseen. Loput näyttelyn teokset ovat esillä Keskuskonttorissa (Jukka Itkonen), Warkauden Klubilla (Helena Hyvönen, Lasse Kosunen ja Jouko Järvisalo) sekä Kahdessa Ruusussa (Lars Lamberg ja Timo Viljakainen).

Varkauden museoiden näyttelyihin on aina vapaa pääsy.

Jätä kommentti