Morton laajentaa Hertunrannassa – avaa uuden Konttikahvilan

Spread the love

Varkauden Hertunrannan rantatorilla sijaitseva suosittu kesäravintola Konttiravintola Morton laajenee, kun ensi lauantaina 2.6. samaiselle torille avautuu uusi Konttikahvila. Konttikahvila on suora vastaus varkautelaisten esittämiin toiveisiin.

Konttikahvilan avaaminen tulee laajentamaan Hertunrannan rantatorin tarjontaa, sillä kahvin ja teevalikoiman lisäksi tarjolla tulee olemaan mm. Jymyn luomujäätelöjä, Kyytselän maatilajäätelöjä sekä Morton Pancake-pannareita erilaisilla ihanilla mauilla höystettynä. Annokset saavat makunsa mm. Itse tehdyistä hilloista, paahdetusta suklaasta ja huolella valituista jäätelöistä.

Konttikahvila tulee myös helpottamaan ruokailijoiden elämää siinä mielessä, että se nopeuttaa juomien ostamista silloin, kun ruokatiskille on jonoa, sillä juomia voi viedä omatoimisesti myös viereiselle terassille. Konttikahvilasta ostettuja syömisiä ja juomisia voi siis nautiskella myös Konttiravintolan rantaterassilla ja toisinpäin; Konttiravintolan ruokia voi tuoda Konttikahvilan terassille.

Myös tämä Konttikahvila on rakennettu muokattuun merikonttiin, aivan kuten varsinainen Konttiravintolakin. Uusi kahvila sijaitsee Hertunrannan pienen rantatorin toisella laidalla, kuitenkin käytännössä aivan aiemman Konttiravintolan vieressä. Samalla paikalla on aiemmin sijannut jäätelökioski.

Konttiravintola Morton on ihastuttanut Varkaudessa kesästä 2014 lähtien. Mortoniin muut Konttiravintolat löytyvät tänä kesänä Jyväskylän satamasta, Kuopion keskustasta ja Äänekosken rantapuistosta.

Jätä kommentti