Pop up -nuorisokahvila avataan Varkauteen lauantaina 28.4.

Spread the love

Varkauden kaupungin nuorisopalvelut järjestää vapaaehtoisten nuorten voimin Pop up –nuorisokahvilan 28.4.-19.5.2018 välisenä aikana osoitteessa Osmajoentie 28A, Ohjaamon tiloissa. Nuorisokahvila on auki kymmenenä päivänä, torstaina ja perjantaina klo 14-20 ja lauantaisin klo 16-21.

Nuorisokahvilassa on avointa hengailutilaa ja kahvio avautuu joka päivä klo 16, sitä ennen on torstaisin ja perjantaisin aikaa syödä omia eväitä klo 14-16. Nuorisokahvila on päihteetön ja energiajuomista vapaa alue. Perjantai- ja lauantai-iltaisin suoritetaan puhallutus ovella, jossa jokaisen asiakkaan on puhallettava alkometriin nollat päästäkseen sisään.

Mikäli sää on suotuisa, toteutetaan yhdestoista ja viimeinen Pop up -nuorisokahvila on lauantaina 2.6.2018 klo 18-22 Hertunrannassa. Aikuisia haastetaan iltakävelylle koulujen päättäjäislauantaina.

Nuorisokahvilailtoihin ovat tervetulleita yli 12-vuotiaat nuoret. Nuorisokahvila toteutetaan matalankynnyksen kohtaamispaikkana, kuten se tulevaisuudessa tulee olemaan myös Nuorten Talossa.

Nuorisokahvilaa valmistellaan nuorten kanssa viikolla 17 ja yhteistyökumppaneita kartoitetaan parhaillaan. Mikäli vapaaehtoistyö nuorten parissa kiinnostaa, tule mukaan tiimiin. Nuorisokahvilaa kannattaa seurata aktiivisesti tapahtuman Facebook-sivulta (Pop up -nuorisokahvila Varkaus) ja Instagramista (nuortentalovarkaus). Pop up -nuorisokahvilan ajatus lähti liikkeelle nuorisojaostosta, joka on uusi toimielin kunnassa ja sen tehtävänä on edistää yhteistyötä nuorisopalveluiden ja muiden toimijoiden välillä.

Vapaaehtoistyöhön ilmoittautuminen ja asiasta lisätietoja saa Varkauden kaupungin nuorisopalvelujen nuorisonohjaaja Maiju Vaalimaalta, puh. 044 2100840, sähköpostitse: maijuvaalimaa@gmail.com

Jätä kommentti