Juha Kauppinen uutena hallitukseen – Heidi Hyvärinen ja Jesse Mustonen TUL Savon parhaat urheilijat

Spread the love
TUL:n Savon piirin hallituksen myöntämän valmentajatunnustuksen pokkasi Varkauden Tarmon salibandyn Juha-Matti Hokka. (Klikkaa kuva suuremmaksi.)

TUL:n Savon piirin piirikokous järjestettiin tiistaina 18.4.2018 Varkauden Tarmon toimistolla. Kokouksen avauksen yhteydessä palkittiin jäsenseuroilta tulleisiin esityksiin pohjautuen v. 2017 ansioituneita urheilijoita, seuratoimija ja joukkuesuoritus.

Parhaan miesurheilijan palkinnon kokouksessa pokkasi Varkaus Racing Teamin MM-tasollakin menestyneesti kaasutellut speedway- ja maarata-ajaja Jesse Mustonen, naisten parhaaksi piirin hallitus nimesi kuopiolaisen KUTU:n triathlonisti Heidi Hyvärisen.

Junioripuolella ”nousevina tähtinä” tytöistä palkittiin Keiteleen Kunnon yleisurheilija Taija Tirkkonen, pojista vastaavan pystin pokkasi saman seuran ja lajin Ari Saastamoinen. Vuoden valmentajatunnustuksen saaja oli Varkauden Tarmon salibandyvalmentaja Juha-Matti Hokka.

Vuoden seuratoimintapalkinnon ”Täysin Purjein” saaja oli piirin parhaan joukkuesuorituksen v. 2017 saavuttanut Varkaus Racing Teamin Ankkurit speedwayjoukkue.

Pitkäaikaisesta seuratoiminnasta palkittiin Pieksämäen Pyrinnön puheenjohtaja Sari Niskala, joka on ollut pieksämäkeläisen naisten lentopallon jäntevä taustavaikuttaja.

Pekka Hahl jatkaa puheenjohtajana

Uutena jäsenenä Savon hallitukseen nimettiin piirin uusimman jäsenseuran Savonlinnan Jyryn aktiivitoimija Juha Kauppinen. Piirin puheenjohtajana jatkaa WJK Varkaus ry:n puheenjohtaja Pekka Hahl ja varapuheenjohtajana Sorsakosken Teräksen Päivi Huttunen.

 

Teksti: Hannu Kiminkinen, TUL Järvi-Suomi ry:n puheenjohtaja
Kuvat: Varkauden Tarmo

Jätä kommentti