”Täti Tarinan tupa” museoiden perhesunnuntaina

Spread the love

Huhtikuun perhesunnuntaina 22.4. klo 10-16 Varkauden museoissa matkustetaan ajassa sata vuotta taaksepäin kurkistamaan silloista elämänmenoa Varkaudessa. Yläkerran työpajahuone muuttuu entisajan tuvaksi, jossa on tuoksuja, esineitä ja valokuvia 1900-luvun alusta.  Tarjolla on ajan tapaan pettuleipää. 

Emäntänä häärää Täti Tarina, joka tarvitsee apuasi: selvitä pukstaavien salaisuus ja jätä oma puumerkkisi. Kirjoittamiseen käytetään tietenkin mustetta ja sulkakynää.

Museoiden näyttelyihin pohjautuva työpaja toteutetaan yhteistyössä Lastenkulttuurikeskus Verson kanssa. Täti Tarinan tupa on avoinna koko museon aukioloajan ja pääsy on vapaa. Kaikille avoimeen koko perheen työpajaan mukaan voi tulla ja mennä omassa tahdissaan.

Jätä kommentti