Vuoden Turvallisin Päivä -tapahtuma jälleen tulossa

Spread the love

Vuoden Turvallisinta Päivää 2018 vietetään lauantaina 12.5.2018 alkaen klo 9 Neste Warkaudenportissa. Vuoden 2018 tapahtuma on järjestyksessään jo kahdeksas Varkaudessa Autoliiton Varkauden osaston organisoima Vuoden Turvallisimman Päivän tapahtuma.

Turvallisuustapahtumassa ovat perinteisesti esillä mm. viranomaiset esitellen omaa toimintaansa. Myös useat muut turvallisuuden parissa työskentelevät yritykset ja yhteisöt, kuten esim. Liikenneturva, ovat edellisten vuosien tapaan mukana tapahtumassa.

Karting-toiminta ja kalusto ovat vahvasti esillä, sillä Autoliiton Varkauden osaston yhteyteen on perustettu vuoden 2017 keväällä uusi Karting-jaos, jonka avulla Autoliiton Varkauden osaston toiminta laajenee koskemaan myös autourheilua. Autoliiton Varkauden osastolle Flyingfinn-organisaation lahjoittama uusi karting-auto on myös esittelyssä tapahtumassa, jossa tentataan paikanpäällä olevia alueen kansanedustajia erityisesti turvallisuuteen liittyvistä asioista.

Autoliiton Varkauden osasto esittelee tapahtumassa Autoliiton toimintaa ja järjestää tapahtumassa pienarpajaiset, jolla tuetaan Autoliiton Varkauden osaston toimintaa. Arvonnan pääpalkintona arvotaan voittoarvan ostajan iälle ja koolle sopiva polkupyörä ja myös merkittävä määrä muita hyviä palkintoja.

Autoliiton Varkauden osasto vastaa tapahtuman yleisistä järjestelyistä. Tapahtuma on avoin yrityksille ja yhdistyksille, joiden toimi liittyy autoilun, moottoripyöräilyn, mopoilun, kevyenliikenteen, veneilyn ja kodin turvallisuuteen tai erityisesti Itä-Suomessa tapahtuvaan moottoriurheilu harrastukseen ja sen esittelyyn.

Tapahtumaan on odotettavissa vielä paljon lisää ohjelmaa. Säätilasta riippuen tapahtumaan odotetaan jopa 2000 kävijän määrää. Tapahtuman uudet kotisivut avataan Pääsiäisen jälkeen.

Jätä kommentti