Maakuntavaalit 2018

Spread the love

On tärkeätä, että puolueet, erityisesti Varkauden SDP varautuu maakuntavaaleihin.

Varkauden SDP on ollut aina vahvasti Pohjois-Savon maakunnan kehittämisen etulinjassa varmistaen myös varkautelaisten ja Keski-Savon elinkeinokehityksen tarpeet.

Omalta osaltani pitkäaikaisena Pohjois-Savon maakuntavaltuuston puheenjohtajana – niin ennen ministerikautta kuin sen jälkeen – katson, että mahdollisen uuden maakuntahallinnon tehtäviin on välttämätöntä saada uusia, vahvasti sitoutuvia päättäjiä. Tämä tarve koskee myös Varkauden seutua. Henkilökohtaista ratkaisuani olla asettumatta ehdokkaaksi helpottaa johdonmukainen työni eduskunnassa ja julkisessa toiminnassani vahvasti markkinavoimien sote-mallia ja epäonnistunutta maakuntahallintoa vastaan.

Pohjois-Savon liiton maakuntavaltuuston puheenjohtajana korostan, ettei maakuntaliitolla ole varaa olla nykyisessä edunvalvonnan ja maakunnan elinvoiman turvaamisessa odottamassa jotain ihmeellistä uutta, vaan meidän on entistä vahvemmin hallinnossa ja päätöksenteossa turvattava maakunnan kehittämisen edut. Nykyinen maakuntavaltuusto ja -hallitus vastaa Pohjois-Savon kehittämisestä ainakin tämän vuoden loppuun.

 
Kari Rajamäki
Pohjois-Savon maakuntavaltuuston puheenjohtaja (sdp)

Jätä kommentti