Keski-Savossa kesätöihin tubettamalla

Spread the love

Keskisavolaiset nuoret voivat työllistyä ensi kesäksi tubettamalla, kun Keski-Savon teknologiateollisuus ry, Savon ammattiopisto sekä Navitas Kehitys järjestävät yhteistyössä alueen teknologiateollisuuden yritysten kanssa kesätyökilpailun ”Tubella duuniin”, tänä vuonna peruskoulunsa päättäville.

Työpaikkahakemus kesätyöhön tehdään videohakemuksena. Ajatuksena on haastaa nuoria ajattelemaan luovasti ja kesätyöpaikkaa haetaan tulevaisuudessa enemmänkin yleistyvällä videohakemuksella. Yritykset tarjoavat nuorille mahdollisuuden työllistyä kahdeksi viikoksi, mutta mitään valmiita työtehtäviä ei ole. Tarkoituksena on, että nuoret itse miettisivät missä ovat hyviä ja minkälaista työtä he voisivat tehdä.

Työtehtävä voi olla jopa sellainen, jota yrityksessä ei edes ole vielä osattu ajatellakaan. Video lähetetään WhatsApp viestillä 0447 85 3400 ja osallistumisaikaa kilpailuun on 1.4 asti.

Parhaat hakemukset palkitaan kesätyöpaikalla mukana olevissa yrityksissä!

Kilpailulla pyritään luomaan positiivista mielikuvaa eri aloista ja osaltaan vaikuttamaan osaavan työvoiman saatavuuteen myös tulevaisuudessa. Kilpailuvideon on tehnyt varkautelainen yrittäjä, kaksoistutkintoa suorittava ICT-alan opiskelija Tiitus Hopia.

Yhdeksän keskisavolaista teknologiateollisuuden yritystä on lupautunut palkkaamaan tubettajan.

Kilpailussa työnantajia edustavat Riku Räisänen OC-Systemsiltä ja Katja Niiranen Navitas Yrityspalveluista ovat olleet rakentamassa kilpailua yhdessä Savon ammattiopiston kanssa.

– Odotamme hakemuksia innolla, molemmat tuumaavat ylpeinä käynnissä olevasta kilpailusta.

Katso lisää osoitteesta www.sakky.fi/tubelladuuniin

Jätä kommentti