Järkevää lääkehoitoa etsitään yhdessä

Spread the love

Tärkeä osa lääkehoitoa on luotettavan lääketiedon helppo saatavuus ja ymmärrettävyys. Terveydenhuollon ammattilaiset ja apteekit yhdessä ovat lääkkeidenkäyttäjien kanssa ratkaisevassa roolissa järkevän lääkehoidon onnistumisessa. Luotettava tieto on edellytys oikeille päätöksille ja turvalliselle hoidolle. Järkevä lääkehoito on vaikuttavaa, turvallista, laadukasta, taloudellista ja yhdenvertaista. Järkevä lääkehoito parantaa kokonaisvaltaisen hoidon toteutumista, lisää ihmisten toimintakykyä ja on kustannustehokasta potilaan ja yhteiskunnan kannalta.

Valtakunnallisen Lääkkeenhoidon päivä -tapahtuman yhteydessä videohaastattelussa Varkauden kaupungin perusterveydenhuollon ylilääkäri Antti Sandén ja proviisori Ismo Kivi Taulumäen Apteekista.

Jätä kommentti