Lauantaina Maximissa vietetään Lasten Leffapäivää

Spread the love

Lauantaina 24. maaliskuuta elokuvateatteri Maximissa vietetään Lasten Leffapäivää. Päivän aikana ohjelmistossa on viisi lapsille suunnattua elokuvaa.

Lasten Leffapäivässä nähdään ennakkonäytös ensi viikon perjantaina ensi-iltaan saapuvasta elokuvasta Petteri Kaniini. Beatrix Potterin luomaan hahmoon perustuvassa, animaatiota ja live-näyttelemistä yhdistävässä vauhtielokuvassa Petteri ystävineen puolustaa omaa elinympäristöään ilkeältä herra Vänskältä. Elokuva on suomeksi puhuttu ja sen ikäraja on K7.
Toisena uutuuselokuvana Lasten Leffapäivässä nähdään animaatio Luolamies. Se on mm. Wallace & Gromitin, Late Lampaan ja Kananlennon luoneen Aardman-studion käsialaa, ja kertoo hauskan historiallisen tarinan suoraan kivikaudelta. Tämäkin elokuva on suomeksi puhuttu ja ikärajaltaan K7.
Toiveuusintana nähdään kesäinen, kaikenikäisille sallittu kotimainen lastenelokuva Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Värikäs seikkailu perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamaan samannimiseen kirjaan.
Muina päivän lastenelokuvina nähdään juuri ohjelmistossa olleet, K7-ikärajamerkinnällä varustettu animaatio Coco sekä Paula Norosen suosikkikirjoihin perustuva, kaikenikäisille sallittu seikkailu Supermarsu.

Päivän aikana on lisäksi yllätysarvontoja sekä kasvomaalausta klo 14.00 – 17.00.

klo 14.30 Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset, Sallittu

klo 15.00 Petteri Kaniini, K7/täysi-ikäisen seur. K4

klo 15.15 Supermarsu, Sallittu

klo 16.30 Coco 2D, K7/täysi-ikäisen seur. K4

klo 17.00 Luolamies, K7/täysi-ikäisen seur. K4

Jätä kommentti