Valo – huhtikuun Klubin teemana

Spread the love

”Maaliskuu maata näyttää, huhtikuu purot täyttää…”  Varkauden Teatterin huhtikuun Klubi-ilta keskiviikkona 4.4. on omistettu valolle. Illan aikana iloitaan valosta ja keväästä – sanomiensa ytimessä ovat Varkauden Teatteri yhteistyökumppaninaan Varkauden ev.lut. seurakunta.

Teatterin ja seurakunnan yhdessä toteuttama Klubi viime marraskuussa oli huikea menestys. Siitä innostuneina yhteistyökuvio saa jatkoa.

Iltaseitsemältä alkavan iloisen ja valoisan Klubi-illan seremoniamestarina toimii teatterinjohtaja Kari Suhonen. Hänen kanssaan musiikista vastaavat pianoa soittavan kanttorin Eveliina Modinoksen lisäksi nuorisotyönohjaaja Henna Luukkonen sekä pappi Niina Pehkonen. Paikalla on myös seurakuntapastori Karoliina Mustonen.

Huhtikuun Klubissa pääosassa on valoisa musiikki. Ilmoille kajahtavat mm. Tapio Rautavaaran  Päivänsäde ja menninkäinen, Rauli Badding Somerjoen Valot ja Katri Helenan  Anna mulle tähtitaivas.  Tässä Klubissa lauletaan sydämen kyllyydestä yhteislauluja. Ja niin kuin Klubi-iloissa aina – yllätykset ovat mahdollisia.

Supersuosittu Klubi-ilta vietetään Varkauden Teatterin aulalämpiössä. Tilaisuuden arvioitu kesto on 1,5-2 tuntia. Ovimyynti alkaa tunti ennen Klubin alkua.

Jätä kommentti