Muistojen sävelet – tähtien ilta

Spread the love

Upeat tähdet – karismaattisen valloittava Jorma Uotinen, charmikas tenori Ville Salonen sekä monipuolisuudestaan tunnettu valloittava sopraano Angelika Klas tuovat Poleenin lavalle erityisen monipuolisen ohjelman jossa kuullaan niin rakastetuimpia operetti- ja musikaalisävelmiä kuin upeita tulkintoja tangoista, chansoneista sekä tunnetuista ikivihreistä. Laulun kultaiset vuosikymmenet vaihtuvat tässä tähtien täyttämässä konsertissa joka vie musiikkimatkalle ympäri maailman. Konsertti Muistojen sävel – tähtien ilta on Pieksämäellä Kulttuurikeskus Poleenissa keskiviikkona 7.3. klo 19.

Jorma Uotinen on tullut suosituksi tanssinsa ja koreografioidensa lisäksi myös laulutulkinnoistaan sekä konserteissaan kertomistaan tarinoistaan hänen värikkään elämänsä varrelta.

Angelika Klas tunnetaan erityisen vahvana tulkitsijana ja yhtenä Suomen karismaattisimmista sopraanoista, hänen laaja ohjelmistonsa käsittää oopperamusiikin lisäksi musikaalia, -operettia sekä kevyempääkin ohjelmistoa. Angelika Klas muistetaan Poleenista muutaman vuoden takaa Mariza-operetin pääroolista.

Ville Salonen on esiintynyt yli sadassa ooppera- ja operettituotannossa ympäri Suomea, hänen charmikas äänensä ja  esiintymisensä valloittaa ja tarjoaa kuulijoille illan aikana mm. kauneimpia operetti- ja musikaalisävelmiä.

Janne Hovin taiturillinen pianismi säestää tätä upeaa konsertti-iltaa, joka vie kauneimpien musiikkimuistojen pariin tähtien tuikkeessa.

Jätä kommentti