Karting mukaan Autoliiton Varkauden osaston toimintoihin

Spread the love

Autoliiton Varkauden osasto on käynnistänyt osaston toimintaan liittyvän moottoriurheilutoiminnan vauhdikkaasti, sillä aiemmin keväällä osaston autourheilutoiminnassa vahvasti mukanaoleva rallisprint-kuljettaja Joona Häyrinen valittiin Autoliiton kummikuljettajaksi vuodelle 2018.

Autoliiton Varkauden osaston tavoitteena on käynnistää myös erityisesti nuorille tarkoitettu karting-toiminta vuoden 2018 aikana. Tämän tavoitteen osalta osasto harppasi pitkän matkan eteenpäin 2.3. ja tuolloin vahvistui, että Flying Finn-organisaatio on lahjoittanut yhden uuden karting-auton osastolle. Kyseinen auto saadaan osastolle ennen vuoden 2018 ajokauden alkua. Osaston tavoitteena on hankkia itselleen myös toinen karting-auto ennen ajokauden alkua.

Autoliiton Varkauden osaston karting-toiminta käynnistetään toukokuussa 2018 järjestettävässä yhdistetyssä tartu rattiin- ja Flying Finn Tour -tapahtumassa. Tuolloin lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus kokeilla karting-ajoa Varkauden Moottoriurheilukeskuksen uudella karting-radalla. Tapahtuman tavoitteena on istuttaa ”karting-kipinä” niihin perheisiin, missä perheen lapsi tai nuori kiinnostuu karting-autoilusta esimerkiksi tapahtumassa saatujen kokemusten perusteella. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Varkauden Moottoriurheilijoiden kanssa.

Flying Finn 100 -organosaation tavoitteena on antaa nuorille suomalaiskuskeille siivet tulevaisuudessakin ja Autoliiton Varkauden osasto osallistuu tämän tavoitteen toteuttamiseen myös oman toimintansa kautta.

Jätä kommentti