Vekkuli Klubi –ilta Talvi-Vekaran merkeissä

Spread the love
Luvassa on vekkuli ilta – Kuvassa Kari Suhonen. (Kuva Sari Kaurola)

Varkauden Teatterin maaliskuun Klubi on omistettu lapsille ja lapsenmielisille. Keskiviikkona 7.3. klo 18 alkaen vietetään ilta teatterilla lasten ehdoilla. Luvassa on musiikkia ja menoa teatterillisessa ympäristössä. Estradi on vapaa myös lapsikatsojien omille esityksille. Luvassa on veikeä musiikkipitoinen reilu puolitoistatuntinen.

Keskiviikkona 7.3. klo 18 alkaen vietetään ilta teatterilla lasten ehdoilla. Luvassa on musiikkia ja menoa teatterillisessa ympäristössä. Estradi on vapaa myös lapsikatsojien omille esityksille. Luvassa on veikeä musiikkipitoinen reilu puolitoistatuntinen.

Klubi-ilta velmuillaan Varkauden Teatterin aulalämpiössä ja isäntänä on teatterinjohtaja Kari Suhonen. Käteismaksullinen ovimyynti avautuu tunti ennen tilaisuuden alkua.

Tiedustelut: Teatterin lippumyymälä, puh. 044 364 8830, myynti@varkaudenteatteri.fi. (Lippumyymälä on suljettu Talvi-Vekara viikolla.)

Jätä kommentti