Vekara-Varkauden Lasten ja nuorten laulukilpailu etsii nuoria artisteja

Spread the love

Vekara-Varkauden ilopilleri, Lasten ja nuorten laulukilpailu, ilahduttaa kaikkia musiikin ystäviä Warkaus-salissa ke 13.6.2018 klo 18.00. Nyt kilpailu järjestetään jo 27. kerran.

Ilmoittautuminen laulukilpailuun alkaa to 1.3.2018. Valtakunnallisessa Lasten ja nuorten laulukilpailussa ovat sarjoina alle 10-vuotiaat ja 10–16 – vuotiaat. Kumpaankin sarjaan otetaan 10 kilpailijaa. 10–16 –vuotiaiden sarjaan kilpailijat valitaan laulunauhojen perusteella. Ohjeet laulunauhojen toimittamisesta lähetetään jokaiselle ilmoittautuneelle.

Kilpailija saa valita laulukappaleensa, joka voi olla perinteistä, klassista tai kevyttä musiikkia. Kilpailuun eivät saa osallistua edellisvuoden voittajat, ellei heidän ikäsarjansa vaihdu. Jokainen kilpailija esittää eri kappaleen, näin kilpailusta muodostuu samalla tunnelmallinen konsertti.

Esityksiä säestää ammattimuusikoista koostuva nelihenkinen Vekaraorkesteri, jonka kanssa kilpailijat harjoittelevat omaa esitystään tiistaina 12.6.2018. Kilpailuun ei voi osallistua ilman harjoituksia. Kilpailun tuomaristoon kuuluu musiikin ammattilaisia sekä järjestäjien edustajia. Kilpailuun osallistuminen on maksutonta. Kummankin sarjan kolme parhaiten sijoittunutta kilpailijaa saavat OP Pohjois-Savo Varkauden konttorilta rahastipendit.

Sitovia ilmoittautumisia otetaan vastaan to 1.3.2018 alkaen sähköpostilla: vekara@varkaus.fi tai puh. 040 575 0536. Kilpailijat eivät alaikäisinä voi itse ilmoittautua kilpailuun, vaan vanhempi tai muu huoltaja hoitaa ilmoittautumisen.

Ilmoitettavat tiedot: kilpailijan nimi, ikä kilpailupäivänä, kotipaikka, laulu- ja musiikkitausta sekä huoltajan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelin ja sähköposti). Lisätietoja antaa tapahtumatuottaja Heli Sutinen, puh. 040 575 0536, heli.sutinen@navitas.fi

Kilpailun järjestää Vekara-Varkaus Festivaaliviikko yhteistyössä OP Pohjois-Savo Varkauden konttorin kanssa.

Jätä kommentti