Ulkona kuin lumiukko – talvisia riemuja

Spread the love

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Tänä vuonna 80 vuotta täyttävä Suomen Latu on haastanut lumiukkotalkoisiin kaikki – koululuokat, päiväkodit, yhdistykset, kaveriporukat ja monet muut. Koko sydäntalven ajan rakennetaan lumiukkoja erilaisissa tapahtumissa, puistoissa ja kotipihoissa. Suomen Latu viestiikin, että paras synttärilahja on rakkaudella rakennettu lumiukko.

Varkaudessa koko perheen talvitapahtuman järjesti lauantaina 17.2. Waltterin koulun vanhempainyhdistys Waltterin vanhemmat ry yhteistyökumppaneittensa kanssa – kivaa Kiva koulu. Vanhempainyhdistyksen kahvio palveli, lumiukkojen ja erilaisten lumiveistosten rakenteluun oli mainio mahdollisuus Lumihukkien ja Soisalo-opiston kuvataidekoulun opastuksella. Jääkiekkokaukalossa oli mukana WP 35, Lekotallin väki järjesti hevosajelua ja Waltterin koulun oppilaskunta oli mukana keppariradalla. Aurinko paistoi ja sää suosi tapahtumaa.

Jätä kommentti