Työllisyysviikolla Varkaudessa tarjolla ämpärikaupalla töitä ja koulutusta

Spread the love

Varkaudessa ja koko Pohjois-Savossa järjestetään helmikuussa työllisyysviikko jo toisena vuonna peräkkäin. Työllisyysviikko on 19. – 23.2.2018. Viikko koostuu työllisyyteen, yrittäjyyteen ja ammatinvalintaan liittyvistä tapahtumista sekä koko maakunnassa toteutettavasta Tee työllisyysteko -haastekampanjasta. Varkaudessa tarjolla ämpärikaupalla töitä ja koulutusta, vinkkejä yrittäjyyteen, onnenpyörää ja opiskelumahdollisuuksia esillä pop-up -tyyppisesti.

Ti 20.2. Työllisyyspalvelut Pop-Up klo 14–18, Prisma, Käsityökatu 21-27

Varkauden työllisyysviikko alkaa paikallisen ”työllisyysjoukkueen” esiintulolla. Varkauden kaupungin, TE -toimiston ja henkilöstöpalveluyritysten edustajat jalkautuvat marketin aulaan, jossa antavat tietoa työllisyysviikosta ja kertovat kaupungissa tarjolla olevista työllisyyspalveluista. Luvassa on uusia avauksia. Kiinnostuneille tarjolla rajoitettu määrä erikoispalkintoja!

Ke 21.2. Minustako yrittäjä? Pop-Up infopiste klo 10–12, Navitas 1, Ankkuri 2

Vapaamuotoista tutustumista yrittäjyyttä tukevien yhdistysten ja yrityspalvelujen toimintaan. Tapahtumassa mukana ovat mm. Varkauden Yrittäjät ry, Keski-Savon Yrittäjänaiset ry, Savon Yrittäjät ry, Varkauden Nuorkauppakamari ry, Nuori Yrittäjyys ry, Uusyrityskeskus Wäläkky ry, Navitas Yrityspalvelut, Varkauden kaupunki ja Savon ammattiopisto.

Ke 21.2. Yritysten avoimet ovet klo 12–15 haastekampanja

Yritysten avoimien ovien päivänä yritykset avaavat ovensa ja esittelevät toimintaansa työpaikoista ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.
Varkauden kaupungin päiväkotien toimintaan voi tutustua klo 12-14 välisenä aikana. Ovet ovat avoinna Päiviönsaaren, Könönpellon, Kankunharjun, Taulumäen ja Repokankaan päiväkodeissa.
Kotihoitoyksikössä ovet ovat avoinna klo 12-15, Savontie 55.

Louhirinne 2 palveluasumisen yksikössä klo 12-15, Tapionkatu 5.

Hongistonkadun ja Vattuvuorenkadun asumispalveluyksikössä, klo 12-14, Hongistonkatu 1 ja Vattuvuorenkatu 36.

Kangaslammin palvelukeskuksessa klo 12-15, Sopulantie 8.

Perhetukikoti Kinnulassa klo 12-15, Käärmeniementie 49. Kinnulankadun kautta.

Liikuntapalvelujen osalta avoimet ovet ovat Liikuntatalolla klo 12-15, Järvelänkatu 12.

To 22.2. Rekrytointitapahtuma Megatärskyt klo 12–15, Liikuntatalo, Järvelänkatu 12.

Onnenpyörää pyöräyttämällä juontaja Tilda Hourimo etsii (omasta mielestään) työnhakijoille sopivia työpaikkoja. Tarjolla on esim. pätkätöitä, keikkatöitä, kesätöitä, vakkaritöitä, vapaaehtoistöitä.

Paikalla on mm. ruoka- ja puhtauspalvelujen, palveluasumisen, kotihoidon ja työllisyyspalvelujen asiantuntijoita. Kaikkien kävijäkyselyyn osallistuvien kesken arvotaan päivän päätteeksi turkoosi Warkaus Jopo!

Pe 23.2. Tehoa osaajapolkuihin -tilaisuus klo 8.30–10, Hotel Oscar, Kauppatori 4.

Tilaisuus on suunnattu yritysten johdolle, esimiehille ja HR -toimijoille. Esittelyssä ovat mm. sopimusmallit ja niiden toteutus, kustannukset ja vastuut.

Pe 23.2. Warkaus Kampus Pop-Up – avoimet ovet klo 9–13, Osmajoentie 75 ja Opiskelijankatu 3

Esittelyssä pop up -tyyppisesti Kampuksen (Savon ammattiopisto, Varkauden lukio, Savonia ammattikorkeakoulu ja LUT -tutkimusyksikkö) opiskelumahdollisuuksia, työpajoja ja ohjattuja kampuskierroksia. Juontajana näyttelijä ja koomikko Jussi Vatanen.

Pe 23.2. Työelämäfoorumi klo 13–15, Lukion auditorio, Osmajoentie 75, ja Opiskelijankatu 3 

Paneelikeskustelussa kerrotaan, mm. mitä tapahtuu koulutuskentällä, Varkauden kampuksella ja alueen yrityksissä. Keskustelussa mukana Varkauden kaupunginjohtaja Hannu Tsupari, Savonia-ammattikorkeakoulun vararehtori Mikko Vuoristo, Savon koulutuskuntayhtymän tulosaluejohtaja Timo Lampinen ja Varkauden lukion vs. lukionjohtaja Esa Valutie.

Estradilla myös kaksoistutkinto-opiskelija Tiitus Hopia ja Vuosi yrittäjänä -ohjelman alumnilähettiläs Aino Tissari sekä alueen yrityksistä henkilöstöpäällikkö Jussi Nissilä (Stora Enso Oyj), myymäläpäällikkö Tiina Kuosmanen (Tokmanni Group Oy), Harri Puustinen (Keveka Oy) ja Olli Ahonen (Huoltokaiffarit) Juontajana näyttelijä ja koomikko Jussi Vatanen.

Pe 23.2. Walter Ahlströmin Insinööriopiskelijat ry:n 31 -vuotisjuhla klo 17.30 alkaen, Warkaus Sali, Kauppatori 6

Juhlassa kunnioitetaan Varkauden teollisuusperintöä ja tiivistä yhteistyötä kampuksen henkilökunnan, Varkauden kaupungin ja lähialueen yritysten kanssa. Juhlapuhujina ovat WAIO ry:n puheenjohtaja Ilja Danilov, Savonia-ammattikorkeakoulun rehtori Mervi Vidgren, Varkauden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kari Rajamäki ja Andritz Oy:n varatoimitusjohtaja Ari Nieminen.

Katso lisätietoja Varkauden ohjelma: www.varkaus.fi/työllisyysviikko

Jätä kommentti