Varkauden Teatterin järjestämä Pukusuunnittelu-kilpailun voittaja on ratkennut

Spread the love

Varkauden Teatteriin tulee 14.4. ensi-iltaan Tuhkimo-näytelmä. Esityksen valmistamiseen on liittynyt lapsille suunnattu pukusuunnittelu-kilpailu. Tehtävänä oli suunnitella ja piirtää Tuhkimolle tanssiaispuku. Voittajatyö tullaan näkemään valmiina pukuna itse esityksessä Tuhkimon päällä.

Kilpailutöitä oli yhteensä 254 kappaletta. Voittajalle perheineen tarjotaan Tuhkimon ensi-iltaan vapaa-liput väli-aikatarjoiluineen sekä ruokailut työryhmän kanssa esityksen jälkeen.

Kaikista kilpailutöistä rakennetaan Varkauden Teatterille avoin näyttely keväällä 2018.

Pukusuunnittelukilpailun voittajaksi valikoitui Elina Rissanen Jäppilästä.

Raati valitsi voittajatyön lisäksi 10 kilpailutyötä, jotka ansaitsevat kunniamaininnan.

Kunniamaininnat: Alva Haatainen (Kuopio), Elina Naumanen (Joroinen), Salla Kaarre (Puumala), Eemeli Airaksinen (Leppävirta), Helmi Häyrynen (Savonlinna), Juuso Manninen (Varkaus), Venla Mikkonen (Varkaus), Siiri Hyvärinen (Joroinen), Aleksandra Sedig (Varkaus) ja Vuokko Lappi (Jyväskylä).

Jätä kommentti