Jesse Mustonen TUL:n moottoriurheilun paras

Spread the love

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n jaostot ja lajivaliokunta ovat nimenneet liiton vuoden 2017 lajien parhaat urheilijat. TUL Järvi-Suomen alueelta lajien parhaiden listalle on kivunnut kuusi urheilijaa. Moottoriurheilun paras on Varkaus Racing Teamin maarata- ja speedwaypyörien kahvankääntäjä Jesse Mustonen.

Hiihdon parhaaksi on nimetty Äänekosken Huiman Verneri Poikonen. Jääpallosta listalle kipusi Jyväskylän Seudun Palloseuran Mikko Rytkönen. Keskisuomalaisista parhaaksi on nimetty myös Jyväs-Shakin shakkipelaaja Risto Nevanlinna.

Savolaisista lajiparhaan kunniaa niiaa kuopiolaisen KUTU Triathlon seuran triathlonisti Heidi Hyvärinen. Saimaan piirin alueelta palkittava on Lauritsalan Visan kaukalopalloilija Tero Liimatainen.

Jätä kommentti