Joona Häyrinen Autoliiton Kummikuljettajaksi

Spread the love

Autoliitto haluaa olla kehittämässä suomalaista autourheilua muun muassa tukemalla nuoria tavoitteissaan kehittyä entistä paremmiksi kuljettajiksi. AL – Sport-toimikunta valitsee vuosittain hakemusten perusteella yhden tai useamman kummikuljettajan. Kummikuljettajaksi voi hakeutua 18 – 28-vuotias Autoliiton jäsen, joka kilpailee Autoliiton AKK:n jäsenseurana olevan osaston nimissä.

Autoliitto tukee kummikuljettajaa taloudellisesti markkinointiviestinnällistä hyötyä vastaan.  Kummikuljettajan tulee huolehtia omalta osaltaan Autoliiton AL – Sport yhteistyön näkyvyydestä omassa tiedottamisessaan ja toiminnassaan. 

Toinen vuoden 2018 kummikuljettaja, Joona Häyrinen, on Autoliiton Varkauden osaston 20-vuotias rallisprint-kuljettaja. Joona on aloittanut autourheilu-uransa kartingin parista ja hän on viiden vuoden ajan ajanut rallisprinttiä.  Saavutuksina  hänellä on muun muassa aluemestaruus pronssimitaleita, useita luokkavoittoja sekä 9. sija juniori SM-sarjassa vuonna 2017.

Kilpailemisen ohella Joona on toiminut aktiivisesti Varkauden UA:n hallituksessa sekä ollut karting – kilpailuissa toimitsijana. Tavoitteena Joonalla on ajaa rallisprintissä junioreiden  SM-mitalista, Kaakkois-Suomen aluemestaruudesta sekä päästä kokeilemaan taitojaan myös rallin parissa.

Joonan kuulumisia löytää Joonan J Häyrinen Racing Teamin Facebook -sivuilta.

Jätä kommentti