Lukudraamaa ja yhteislaulua kevätkauden ensimmäisessä Klubissa

Spread the love

Varkauden Teatterin aulalämpiössä jatkuvat Klubit keskiviikkona 3.1.2018 klo 19.

Ilta vietetään lukudraaman parissa tutustuen uuteen suomalaiseen näytelmäkirjallisuuteen.

Varkauden Teatterin näyttelijät lukevat Jonni Pantzarin kirjoittaman pienoisnäytelmän Maa, jossa sankarit saavat elää.  Näytelmä kertoo Yrjö Kallisen vaiheikkaasta elämästä ja se perustuu osittain tositapahtumiin. Kallinen eli vuosina 1886-1976. Hän sai sisällissodan aikaan kuolemantuomion, mutta sai elää kuin ihmeen kaupalla. Henkilönä Kallinen oli osuustoimintamies ja raittiusmies sekä rauhanaatteen puolesta puhuja. Hän toimi Suomen puolustusministerinä vuosina 1946-1948.


Yhteislauluosuuksien välissä keskustellaan näytelmästä sivuten samalla 1918 tapahtumia. Ja niin kuin Klubi-illoissa aina – yllätykset ovat mahdollisia! Illan kesto on 1,5-2 tuntia, ovimyynti avautuu tunti ennen Klubin alkua.

Jätä kommentti