TUL aluetoimisto Varkaudesta Jyväskylään

Spread the love

TUL Järvi-Suomen aluetoimisto on muuttanut Varkaudesta Jyväskylään. Maanantaina 11.12.2017 aluevastaavana työskentelynsä Kalevankadulla aloitti Johanna Nekkonen.

TUL:n palkkaaman aluevastaavan tärkeimpänä tehtävänä tulee olemaan koko Järvi-Suomen alueen toimintojen koordinointi ja seurapalvelujen toteuttaminen yhteistyössä alueen piirien sekä liiton keskustoimiston kanssa.

Järvi-Suomen alue muodostuu Karjalan, Keski-Suomen, Saimaan ja Savon piireistä. Aluetoiminta on käynnistynyt tällä alueella TUL:n liittokokouksen viitoittamalla tiellä syksyllä 2013.

Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n palkkaaman Nekkosen hyvin laajaan toimenkuvaan tulee kuulumaan myös valtakunnan tasolla TUL:n harrasteliikunnan kehittämisen koordinointi sekä myös Keski-Suomen ja Savon piirien toiminnanjohtajien pestit.

Uusi aluetoimisto sijaitsee Jyväskylässä Järjestöjen talolla. Heti tammikuun alkupuolella järjestetään aluetoimistolla avointen ovien päivä, myöhästyneen pikkujoulun merkeissä kaikille asiasta kiinnostuneille on tarjolla oikein kunnon kahvit.

Jätä kommentti