Musiikkineuvoksen arvonimi Jyrki Immoselle

Spread the love

Tasavallan presidentti on myöntänyt 1.12.2017 musiikkineuvoksen arvonimen musiikinopettaja Jyrki Olavi Immoselle (synt. 1959) hänen pitkäaikaisesta ja arvokkaasta työstään musiikin parissa.

Peruskoulutukseltaan musiikinmaisterin tutkinnon Sibelius-Akatemiassa suorittanut Immonen on toiminut uransa aikana mm. musiikin lehtorina Varkaudessa, rehtorin- ja apulaisrehtorin tehtävissä Soisalo-opistossa ja Keski-Savon musiikkiopistossa, musiikin aineenopettajana ja kanttorina.

Lisäksi hän on toiminut teatterimuusikkona Varkauden Teatterissa, johtanut erilaisia musiikkiproduktioita, musikaaleja ja toiminut useiden kuorojen taiteellisena johtajana.

Tunnettuja musiikkineuvoksia ovat mm. Seppo Hovi (muusikko), Pertti Rusanen (diplomilaulaja ja kuoronjohtaja), Marjukka Riihimäki (kuoronjohtaja), Klaus Järvinen (musiikkipedagogi), Rauno Lehtinen (kapellimestari), Ilkka (Danny) Lipsanen (viihdetaiteilija), Usko Kemppi (viihdetaiteilija).

Jätä kommentti