Varkauden demarit yhteisen Savon kannalla

Spread the love

Sääntömääräisessä syyskokouksessaan Varkauden Sosialidemokraatit ry linjasi vuoden 2018 toimintasuunnitelmassaan muun muassa, että Varkauden SDP asettaa tavoitteekseen yhteisen Savon maakunnan. Kokouksessa tehdyt henkilövalinnat olivat yksimielisiä. Puheenjohtajaksi valittiin Pia Hedman ja häntä myös ehdotetaan Savo-Karjalan Sosialidemokraatit ry:n piirihallituksen varapuheenjohtajistoon.

Varkauden Sosialidemokraatit ry:n varapuheenjohtajaksi kokous valitsi Timo Suhosen ja johtokunnan jäseniksi valittiin Heikki Alanen, Jorma Aro, Jaakko Ikonen, Pirkko Janhunen, Ritva Peltonen, Jyri Puustinen, Joakim Uhlbäck ja Sini Vainio. Johtokunnan varajäseniksi valittiin Pauli Jumppainen, Tellervo Luhtavaara ja Tuula Savolainen.

Jätä kommentti