Anna nimi uudelle koululle

Spread the love

Leppävirran uuden 0-6 -luokkien koulun rakentamistyöt Vokkolan alueelle on aloitettu ja rakennuksen on määrä valmistua syksyllä 2018.

Koululautakunta päätti kokouksessaan 25.10.2017 että uuden koulun nimeämiseen perustetaan nimiraati, joka muodostuu koululautakunnan, oppilaiden, vanhempien ja koulun henkilökunnan edustuksesta.

Uuden rakennuksen kunniaksi julistetaan kaikille avoin nimikilpailu Leppävirran kunnan verkkosivuilla. Nimiehdotuksia otetaan vastaan 15.11.2017 saakka. Oppilaat ovat jo olleet aloitteellisia tekemällä nimiehdotuksia koulun palautelaatikkoon, ja myös nuo ehdotukset otetaan mukaan nimiraadin käsittelyyn. Koululautakunta päättää uuden koulun nimestä nimiraadin esityksen pohjalta 29.11.2017.

Monet Suomen koulut ovat saaneet nimensä maantieteellisen sijaintinsa, alueen tai jonkin lähellä sijaitsevan maamerkin mukaan. Löytyisikö täydellinen nimi jostakin historiallisesta kartasta, tapahtumasta, kuuluisan paikkakuntalaisen mukaan vai Leppävirtaan liitetyistä mielikuvista ja
symboliikasta? Vain mielikuvitus olkoon rajana ideoille. Lisätietoja koulun rakennusprojektista >>

Tee nimiehdotuksesi täällä >>

Jätä kommentti