Teatterin marraskuun Klubi reformaation hengessä

Spread the love

Varkauden Teatterin tunnelmallisissa tiloissa, aulalämpiössä jatkuvat Klubit keskiviikkona 1.11.2017 klo 19.  Klubi-ilta toteutetaan yhteistyössä Varkauden ev.lut. seurakunnan kanssa reformaatioviikon fiiliksissä. Jo ennakkoon on tiedossa, että kyseessä on yllätysten ilta, joka etenee niin kuin Henki sillä hetkellä puhuttelee.

”Ihminen on luotu toisten seuraan, ei yksinäisyyteen!”: sanoi Martti Luther jo 500 vuotta sitten.Marraskuun Klubissa kaksi partasuista ”muanpiällistä piällikköä” eli teatterinjohtaja Kari Suhonen ja kirkkoherra Olli Tynkkynen toimivat yhteisöllisen illan seremoniamestareina.  Rajoittavia normeja venytetään ja ennakkoluuloja paiskataan Syntisten virsikirjan lauluilla. Reformaatio on uudistamista.

Luvassa on taatusti lennokasta tarinointia. Kirkkoherra muun muassa lausuu aikansa anarkistia, Lutheria ja teatterinjohtaja musisoi yhdessä pianoa soittavan kanttori Eveliina Modinoksen kanssa. Paikalla on myös vt. kappalainen Karoliina Mustonen.

Marraskuun illan musiikillinen repertuaari on huikea. Vetäisemme  esimerkiksi  Jo vääryys vallan saapi –virren, Myrskyn jälkeen ja Puhtaat purjeet -kappaleet vetäistään. Yhteislauluakaan ei unohdeta  ja myös yllätykset ovat mahdollisia.

Klubi-illan arvioitu kesto on 1,5-2 tuntia ja ovimyynti alkaa tunti ennen Klubin alkua.

Jätä kommentti