Varkauden Laulun juhlaa 60 vuotta -konsertti

Spread the love

Varkauden Laulun 60. toimintavuosi huipentuu Warkaus-salissa lauantaina 18.11.2017 klo 17 juhlakonserttiin, jossa kuullaan läpileikkaus kuoron historiasta nykypäivään. Ohjelmistossa on sekä perinteisiä kuorolauluja että uudempaa ja kevyempää tuotantoa Suomesta ja ulkomailta. Kuoroa johtaa Anna Immonen. Konsertissa vierailevat myös sekakuoro Ajattomat ja Kuoppakankaan musiikkiluokkien kuoro sekä ukulele-yhtye Ukevox.

Kuoromusiikki on kaikkia ikäluokkia yhdistävä harrastus, jossa musiikin sosiaalisten ja yhteisöllisten vaikutusten on huomattu olevan erittäin tärkeitä hyvinvoinnin tekijöitä. Laulamisen merkitystä fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin tuottajana on vaikea liioitella. Varkauden Laululla on kotisivut osoitteessa: www.varkaudenlaulu.fi

Jätä kommentti