Palvelun Helmi 2017-kampanja käyntiin

Spread the love

 

Kuka on ilahduttanut mieleen jäävällä palvelulla ja missä yrityksessä palvelu pelaa erityisen hyvin? Jälleen kerran on mahdollisuus antaa kiitos heille, jotka ilahduttavat päiväämme parhaalla mahdollisella palvelulla – äänestämällä 1.10 käynnistyvässä Palvelun Helmi 2017-kampanjassa. Äänihaastattelussa Navitas Yrityspalveluiden Eeva Lemiläinen ja Warkauden Nuorkauppakamari ry:n Juha Koponen.

Yksi kommentti artikkeliin ”Palvelun Helmi 2017-kampanja käyntiin”

  1. Ammattitaitoinen, iloinen, asiakkaat sydämen täydeltä palveleva Mervi Kokko Luontaistuntija Vitariinasta on ehdokkaani. Huomaa että Mervi rakastaa omaa työtään. Sen olen huomannut kun vierestä katson hänen työntekoaan. Ja varmasti asiakkaatkin ovat nähneet sen yli 20vuoden aikana 🙂

    Vastaa

Jätä kommentti