Kaiho – iltamaa ja kamarikonserttia

Spread the love

”Kaiho” on konsertti kahdelle laulajalle ja kitaralle. Konsertti on Kulttuurikeskus Poleenissa torstaina 21.9. klo 19 – esiintyjinä Kaija Kärkinen (laulu) ja Antti Korhonen (kitara ja laulu).

Ohjelmassa on tunnettuja suomalaisia iskelmiä ja laulelmia uusina, taidokkaina ja tunnelmallisina sovituksina. Vaikutteita on otettu niin flamencosta, argentiinalaisesta tangosta kuin irlantilaisesta kansanmusiikista.

Kappaleita kuullaan mm. Hectorilta, Juicelta, Toivo Kärjeltä ja Tapio Rautavaaralta. Kauniit melodiat ja elämänmakuiset sanoitukset kertovat rakkaudesta, jäähyväisistä, kaipuusta, ilosta, kaihosta ja elämän tragikomediasta.

Kaija Kärkisen sielukas ääni yhdessä Antti Korhosen kitaroinnin kanssa kuljettavat tunnetut sävelmät yllättäviin paikkoihin Andalucian illoista Buenos Airesin kujille. Tapio Rautavaaran ”Kulkuriveljeni Jan” soi Piazzollan tangon tapaan ja Toivo Kärjen ”Jos vielä oot vapaa” saa matkaansa espanjalaisen Solea-poljennon.

Kaihossa perinteinen iltama kulkee käsikädessä herkän kamarikonsertin kanssa.

Jätä kommentti