Paikallista valokuvataidetta Leppävirran kirkonkylän päiväkotiin

Spread the love
(Klikkaa kuvaa suuremmaksi.)

Leppävirran Kameraseura viettää 40-vuotisjuhlavuottaan. Yksi pysyvä jälki juhlavuodesta jää Kirkonkylän päiväkotiin, jonne on nyt hankittu Kameraseuran jäsenten luontokuvia lasten, vanhempien ja henkilökunnan iloksi.

Yhteistyössä Leppävirran Kameraseuran kanssa valikoitiin päiväkodin tiloihin kuvasarja, jonka aiheet liittyvät lapsiryhmien nimiin.

– Kirkonkylän päiväkodin avajaisissa saimme taidehankintoja varten rahalahjoituksen, jonka käytimme tässä yhteydessä valokuvataulujen hankintaan, kertoo Leppävirran kirkonkylän päiväkodin johtaja Anne Vepsäläinen, jonka mukaan päiväkodin kuusi ryhmää saivat aikoinaan Leppävirran luontoa kuvaavat nimet, joita nyt hankitut valokuvat ilmentävät  Niittyvillojen, Sammalmetsän, Rantakallion, Hiekkarannan, Järvikaislojen ja Satusaaren tiloissa. 

– Saamme myös ihailla kolmen upean luontokuvan kollaasia eteisen valoisalla seinällä. Valokuvataulut tuovat luontokokemuksen arjen keskelle, pysäyttävät katsojan mielikuvamatkalle tai antavat aiheita sadun ja tarinan maailmaan, hän toteaa.

 

Jätä kommentti