Yhdessä lauantaisaunaan tapahtuma 9.9.2017

Spread the love

Varkauden Kosulanniemen sauna valmistui Varkauden tehtaitten ylemmän johdon saunaksi arkkitehti Karl Lindahlin suunnitelmien pohjalta vuonna 1925. Kosulanniemen huvila-alue on säilynyt näihin päiviin saakka syrjässä varkautelaisten silmissä.

Varkauden museot järjestävät yhteistyössä Stora Enso Varkauden tehtaitten kanssa Yhdessä lauantaisaunaan -tapahtuman Kosulanniemen uskomattoman autenttisena säilyneellä saunalla (Rantalankatu, kulku sahan parkkipaikan takaosasta). Euroopan kulttuuriympäristöpäivänä järjestettävässä saunatapahtumassa pääset omakohtaisesti tutustumaan sekä ainutlaatuiseen kulttuurihistorialliseen saunaan ja alueeseen, mutta myös saunomaan yhdessä hyvällä porukalla.

Naisten saunavuoro klo 16.00-17.45, miesten saunavuoro 18.00-19.45. Oma pyyhe mukaan!
Menossa mukana Teatteriryhmä Nimettömät ja Pohjois-Savon pelastuslaitos. Alueella puffetti, eli varaa pikkurahaa mukaasi, muuten saunominen on maksutonta.

Huom! Saunan piha-alueella ei ole paikoitustilaa, jätäthän autosi Savontien läheisyydessä oleville julkisille parkkipaikoille ja tule paikalle jalan tai polkupyörällä.

Mikäli et pääse saunomaan paikan päälle, voit osallistua tapahtumaan myös omassa saunassasi, yksin tai yhdessä. Kaikki paitsi saunominen on turhaa!

Jätä kommentti