Sata sataan – ja taas sataa

Spread the love

Kyllä. ”Sata päivää sataan”-teemapäivä lauantaina 26.8. oli samalla Suomen luonnon päivä, jonka merkeissä oli lupa liputtaa. Suomen luonto osoitti teemapäivänä oikullisuutensa – tai tyypillisyytensä kesän 2017 kohdalla. Sadetta – ja taas sadetta.

Kuitenkin teemapäivä vietiin ansiokkaasti läpi. Oheinen kuvasarja osoittaa miten aamupäivällä jumpattiin ja tanssahdeltiin Hertunrannan puistossa ja ”Yhdessä”-teeman mukaisesti eri toimijat olivat lähteneet esittelemään toimintojaan säästä surkuttelematta. Oli mahdollisuus vaikka ottaa vaikka ”hiiri haltuun” tarkkuusheitossa.

Iltapäivälenkin aikana olikin mukava hetki pysähtyä kuulemaan Warkaus Jazz Reunionia solistinaan Rauni Pekkala. Siitä ilta jatkui Wanuvarock etkojen merkeissä.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Jätä kommentti