Liikennepuisto ja junapuisto siirtyvät ensi kesäksi

Spread the love

Leppävirran Vokkolan alueella sijaitseva liikennepuisto on ollut todella suosittu tänä kesänä. Kesäkuussa kävijöitä oli 1 243 ja heinäkuussa 1 172 (yhteensä 2415 kävijää). Liikennepuisto on kävijöille ilmainen kohde, siellä lapset voivat ohjatusti harjoitella polkuautoilla liikennekäyttäytymistä. Rata on suunniteltu yhdessä Liikenneturvan kanssa.

Uuden koulun rakennustyömaa aiheuttaa muutoksia alueella. Liikennepuisto tulee säilymään Vokkolassa, uusi rata tehdään jääkiekkokaukalon alueelle. Talvella kaukalo on edelleen luistelukäytössä, mutta kesäkaudelle siitä tulee uusi liikennepuisto. Myös uusi rata suunnitellaan yhdessä Liikenneturvan kanssa. Toiminta säilyy maksuttomana kunnan palveluna kuntalaisille ja matkailijoille. 

Junapuiston leikkivälineet siirretään uusiin kohteisiin täydentämään jo olemassa olevien leikkikenttien varustusta. Kirkonkylän alueen leikkikentistä on tehty kartta (liitteenä). Lähimmät leikkikentät jotka korvaavat Junapuistoa ovat Unnukan alueella ja Alapihan koululla.

Jätä kommentti