Positiivista palautetta Soisalo Open-tapahtumalle

Spread the love

Timolan uimarannalla Leppävirralla pelattiin järjestyksessään viides Soisalo Open Beach Volley- tapahtuma, jossa järjestäjänä toimi Timolan Kyläyhdistys Ry. Tapahtuma piti sisällään kaksi turnausta. 15.7 pelattiin harrasteturnaus sisältäen sarjat naisille, miehille ja harraste- ja firmajoukkueille. 22.-23.7 vuorossa oli Lentopalloliiton avoimen kiertueen osakilpailu miesten ja naisten sarjojen osalta.

– Tänäkin vuonna pelaajamäärä oli oikein mukava. Kahden viikonlopun osalta joukkueita oli 36 joukkuetta, jotka pelasivat yhteensä yli 100 ottelua. Pelaajia turnaus keräsi paikalle eripuolilta Suomea. Tapahtuma oli onnistunut ja saimme erittäin positiivista palautetta pelaajilta sekä yleisöltä, toteaa Soisalo Open-turnauspäällikkö Antti Torvinen, jonka mukaan tapahtumaa kehuttiin pelaajilta saadun palautteen mukaan jopa parhaiten järjestetyksi turnaukseksi avoimen kiertueen osakilpailuiden joukossa.

– Tunnelmaa paikalla riitti ja tänäkin vuonna pelaajien viihtyvyyden lisäksi panostimme myös lasten viihtyvyyteen järjestäen heille aktiviteetteja.

– Tästä mennään edelleen eteenpäin tapahtumaa kehittäen tulevaisuudessa. Tapahtumamme on pitkälti talkoohengessä rakennettu. Tavoitteenamme on järjestää perinteinen, viihtyisä kesätapahtuma, jonka keskiössä pelataan rantalentopalloa kaikille sopivalla tasolla, sanoo Torvinen ja lähettää kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille.

Jätä kommentti