Yhdelle turha voi olla toiselle aarre

Spread the love

Leppävirran 4H-yhdistys vastaa kesäkaudella kotiseutumuseon asiakaspalvelusta. Museon pihamaalla järjestetään lauantaina 22.7. kierrätys-/kirpparitapahtuma teemalla ”Yhdelle turha voi olla toiselle aarre”. 4H-yhdistys kannustaa erityisesti lapsia ja nuoria tulemaan myymään omia vanhoja tavaroita (esim. kirjoja, levyjä, koruja, astioita, sisustustavaroita,  leluja, vaatteita ja kenkiä).

Myös omia käsitöitä voi tulla myymään. Myyntipaikan oman pöydän tai viltin jokainen tuo mukanaan. Yksi pöytä tai viltti/henkilö/perhe. Paikka on maksuton. Myynti tapahtuu museon pihapiirissä ulkona, sisätiloissa ei ole myyntiä.

Myyntiaika on museon aukioloaika klo 11-15. Myyjän toivotaan olevan koko ajan paikalla kun oma myyntipaikka on käytössä.

Lisätietoja / Ilmoittautumiset p.040 7219030 Regina Saarela / Leppävirran 4H-yhdistys

Jätä kommentti