Perinnekelkkoja lahjoitettiin jälleen

Spread the love

Warkaus-seura ry:n hallitus päätti viime syksynä teettää ja lahjoittaa perinteisen, puusta valmistetun perinnekelkan kaikille tämän vuoden aikana syntyneille varkautelaisille vauvoille – muistoksi Suomi100-juhlavuodesta. Varkauden kaupunki on rahallisesti tukemassa projektia.

Juhannuksen aatonaattona torstaina 22.6.2017 Varkauden Kotiseutukeskuksen pihamaalla yhteiskuvaan saatiinkin runsas joukko ottamaan vastaan perinnekelkkoja. Perinnekelkkoja oli luovuttamassa Warkaus-seura ry:n puheenjohtaja Jaakko Ikonen. Kelkkojenluovutustilaisuudessa läsnä olivat:

Heidi Salo ja Tuomo Martikainen (poikavauva Jon), Riikka ja Juha Nissilä (poikavauva ”pikku-Viljami”), Noora Laamanen ja Mikael Nevaharju (tyttövauva Matilda, mukana myös isosisko Olivia), Aino Nykänen (tyttövauva Tyyne, mukana myös isosisko Taimi), Sari Koponen ja Yrjö Kokko (poikavauva), Sami Smolander (poikavauva), Eveliina Riikonen ja Janne Siekkinen (tyttövauva), Anne Ourama ja Timo Lehtonen (tyttö- ja poikavauvat Jooa ja Beea).

Jätä kommentti